Скандалите в ГДИН не свършват с безобразията на шефа.

...
  Скандалите в ГДИН не свършват с безобразията на шефа.
Коментари Харесай

На кого плати Васил Божков за свободата си?

 

Скандалите в ГДИН не свършват с безобразията на шефа. Наскоро гръмна новината, че подсъдимият за ССЗБ Ивайло Григоров – Иво Синдиката, е пораснал в йерархията. Проверка в уеб страницата на Министерството на правораздаването, което е шапката сподели, че компрометирания началник на ССЗБ Иво Синдиката е назначен още веднъж за контрольор в бранш „ Охрана и сигурност в пандизите и арестите “. Ивайло се прочу печално с това, че „ усвои “ 20 000 лв. от синдикалната каса, за което има формирано дело и инспекция в прокуратурата и Районния съд в Пазарджик.

 

Безобразията в Главна дирекция „ Изпълнение на наказванията “ не престават с различен човек, рисково непосредствен до шефа Ивайло Йорданов - така наречен Жоро Сатъра. Зад страховития прякор се крие началникът на надзора Георги Христов, който е оставил избрани топ пандизчии да вършат каквото си изискат, най-вероятно против някакви „ тласъци “. Има сигнали от пандизчии, че Жоро Сатъра организира наказателни тараши, като прави разгром в килиите на определени от него и за наставление на останалите лишени от независимост. Едната от тези килии е на пернишкия палач Станислав Ангелов – Сиси, към който Сатъра имал персонално отношение и не го криел. Това било ясно на всички в пандиза – както на лишените от независимост, по този начин и чиновници.

 

Друга издънка на Георги Христов е, че толерира побоищата и не поставя никакви старания за предотвратяването им. Пример за това е строител, лишен от независимост, който пребил пандизчия от турски генезис с железен кол. Въпреки че имало докладна бележка за мелето, разиграло се в центъра на пандиза пред десетки очевидци, Жоро Сатъра не придвижил документа нагоре по веригата, тъй като нападателят бил негово протеже.

Източник: Уикенд, crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР